Goedkoopste Kinderopvang
U bevindt zich hier: Startpagina »

Adverteren

Een Link gratis plaatsen naar jouw Kinderopvang kan op deze website. Met onze site streven wij er naar zo veel mogelijk en duidelijke infomatie te geven over Kinderopvang. Zo kun je op onze website uitgebreide overzichten vinden van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en creches. Van een hoofdvestiging van een kinderopvang plaatsen wij een link gratis in de vestigingsplaats. Weet je misschien een kinderopvang, die nog niet vermeld staat in een overzicht? Wil je dan zo vriendelijk zijn de gegevens en de website link van de Kinderopvang Aanmelden. Wij nemen de gegevens van de kinderopvang graag gratis op.

Website "KinderOpvang Creche"

De Website "KinderOpvang Creche" is een site waar maandelijks veel bezoekers komen. De bezoekers van onze website zijn consumenten, die zich orienteren en in voorbereiding zijn om een of meerdere kinderen op te geven op de kinderopvang. Deze consumenten zullen binnen afzienbare tijd waarschijnlijk daadwerkelijk hun kind ergens plaatsen en zij zoeken nu informatie over de verschillende mogelijkheden voor kinderopvang. Wilt u binnen deze groep consumenten extra aandacht voor uw diensten en adverteren op deze site? Met een banner-advertentie op de website "KinderOpvang Creche" komt u in contact met deze specifieke doelgroep van consumenten, die binnenkort een kind plaatsen op een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of creche. Behalve de eenmalige gratis link vermelding van een hoofdvestiging van de kinderopvang bieden wij verschillende goedkope advertentiemogelijkheden aan op onze site:

Advertentiemogelijkheden

Uitvoering Formaat Positie Prijs per Maand
Extra Linkvermelding Tekstlink Eerste Blok Kinderopvang € 5,--
Banner 1 468 x 60 Onder Eerste Blok Kinderopvang € 7,50
Banner 2 728 x 90 Onder Tweede Blok Kinderopvang € 10,--
  • de vermelde prijs is exclusief 21% BTW.
  • de vermelde prijs geldt "per plaats".
  • adverteren uitsluitend bij vooruitbetaling, na ontvangst van onze factuur.
  • minimum afname 6 maanden.

Advertentiemogelijkheden bespreken

Wilt u een van bovengenoemde Advertentiemogelijkheden bespreken of een ruimte reserveren, dan kunt u ons primair benaderen per email. Wij benaderen u daarna telefonisch om uw wensen te bespreken. Na overeenstemming ontvangt u een bevestiging en factuur van ons. Nadat uw betaling door ons is ontvangen zal uw advertentie banner meteen geplaatst worden.